Wist u dat u bij ons ook fietsen kunt huren? Ideaal als u Oirschot op een sportieve manier wilt verkennen. En wist u ook dat we regelmatig te gekke fietsclinics organiseren? We vertellen u er hier graag meer over!

Voor reserveringen stuur een mailtje naar: verhuur@vanoverdijk.nl

Fietsverhuur

Oirschot staat bekend om zijn prachtige dorpskern, zijn landelijke omgeving en zijn prachtige natuurgebieden. Ideaal om met de fiets te verkennen! Geen fiets bij? Dan huurt u er toch gewoon een bij ons!

We verhuren ook stoere, robuuste mountainbikes. Zodat u ook de prachtige mountainbikeroutes in de omgeving kunt verkennen, verder ook E-bikes en stadsfietsen.  Hieronder ziet u welke fietsen wij verhuren. 

Voor reserveringen stuur een mailtje naar:   verhuur@vanoverdijk.nl

Stadsfiets verhuur € 9,50
Stadsfiets verhuur € 9,50

Gazelle Esprit met versnellingen en handremmen

Atb verhuur € 17,50
Atb verhuur € 17,50

Mountainbike 29er van het merk Specialized

E-bike verhuur € 22,50
E-bike verhuur € 22,50

E-bike met middenmotor

​Fietsclinic

Wilt u nog meer plezier halen uit fietsen? Wij verzorgen regelmatig interessante fietsclinics. Bijvoorbeeld voor mountainbikers en wielrenners, gericht op techniek. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Houd onze social media en onze nieuwspagina in de gaten!​

MTB clinic 1 - 8 en 22 maart

Alweer voor de 3e keer organiseren wij samen met Chrisbikexperience de 3 daagse MTB "opleiding".

In 3 zondagen brengen we je de basis beginselen bij van het mountainbiken. Zowel de beginnende als de wat meer gevorderde mountainbiker leren wij om veiliger en met meer fun door het bos te crossen.

We hebben hiervoor 3 verschillende locaties uitgekozen. We beginnen in Son waar we je remtechnieken, de juiste houding en bochttechnieken aanleren.

De 2e zondag ben je welkom bij onze winkel in Spoordonk. In de achtertuin hebben we een mini-bikepark gecreëerd waar we aan de gang gaan met het nemen van obstakels en balans.

Op de laatste dag hebben we het toetje bij De Gulbergen in Nuenen. Hier nemen we het mooiste van mountainbike onder de loep: klimmen en dalen!

De datums zijn 1 maart, 8 maart en 22 maart. Kosten zijn €50,- p.p. Mocht je een leenfiets willen gebruiken dan komt daar €17,50 bij.

Wil je je aanmelden of heb je vragen: stuur een mail naar info@vanoverdijk.nl of kom even langs in de winkel.