Wilt u een onderdeel van uw fiets vervangen? Of zit u toch wat prettiger op een ander zadel? Wij bieden u een ruim aanbod aan onderdelen. Maar ook ons aanbod aan kleding, helmen en schoenen mag er zijn. En wat dacht u van een mooie fietstas, een veilig kinderzitje of een functionele bidon? Uw fiets mag natuurlijk alleen met de beste accessoires de weg op. Wist u trouwens dat wij ook een eigen lijn hebben in smeermiddelen?  Benieuwd naar het aanbod aan onderdelen en accessoires? Dat vindt u hier!

Meer categorieën: Fietskleding | Fietsonderdelen | Fietstassen & fietsmanden | Sportvoeding | Accessoires | Navigatie | Smeermiddelen & onderhoudsproducten

Fietskleding

Van hippe windjacks tot de meest geavanceerde wedstrijdkleding. Bij R. van Overdijk Tweewielers weten we als geen ander wat jij nodig hebt om goed voor de dag te komen.

Fietsschoenen

Elke voet is uniek. Dat vraagt om unieke fietsschoenen. En die hebben wij volop!

Fietshelmen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een goede fietshelm is dan ook onmisbaar. Aan de helmen van onze topmerken kun je je in ieder geval geen breuk vallen...

SHIMANO

Betrouwbare racekwaliteit voor snellere prestaties. Vlieg over de weg, zonder enige beperking en ervaar hogere snelheden en meer plezier. Dat kan alleen met fietsonderdelen van SHIMANO!

BBB

Al bijna 25 jaar maakt BBB Cycling deel uit van de fietscommunity. Hun passie en plezier voor het fietsen zijn hun grootste drijfveren om onderscheidende producten te creëren.

Campagnolo

Campagnolo ontwerpt, produceert en verdeelt de beste componenten voor racefietsen om absolute resultaten te behalen. Traditie, technologische ontwikkeling en design staan bij Campagnolo hoog in het vaandel!

Ortlieb

Gegarandeerd waterdichte fietstassen – daarvoor staat het merk Ortlieb! Ortlieb produceert fietstassen voor City-Biking, Bike-Touring en Bikepacking. Wat voor een tas zoek jij?

Cordo

De Cordo fietstassen zijn producten uit de speciale lijn van AGU BV. Met grote zorg ontworpen en gemaakt uit diverse hoogwaardige materialen!

New Looxs

De mooiste stoffen, de beste ontwerpen en de slimste oplossingen; dat zijn de vaste ingrediënten van iedere nieuwe New Looxs collectie.

NAMEDSPORT

Wielrennen op de weg, baanwielrennen, mountainbiken: wat je uitdaging ook is, je kunt rekenen op een pool van specifieke producten die wereldwijd het meest geliefd zijn bij kampioenen op twee wielen.

PowerBar

PowerBar wordt geleid door sporters, voor sporters. PowerBar werd gecreëerd met één doel voor ogen - sporters voorzien van de best mogelijke sportvoeding!

Fietszitjes

Niets is zo leuk (én gezond) als de wereld te verkennen op de fiets, samen avonturen te beleven, de wind door je haren en de zon op je gezicht. Maar dan wel met je kindje veilig tussen jouw armen in een comfortabel kinderzitje.

Fietsendragers

Fiets meenemen met de auto? Wij verkopen solide en betrouwbare fietsendragers voor het vervoer van een of meerdere fietsen op de trekhaak, achterkant of dak van de auto!

Garmin

Bekijk gedetailleerde gegevens over uw prestaties of plan uw volgende rit: het is allemaal mogelijk met de navigatiesystemen van Garmin!

Smeermiddelenlijn R. van Overdijk tweewielers

Wij hebben een eigen smeermiddelenlijn laten ontwikkelen met unieke eigenschappen. Zo loopt uw fietsrit altijd gesmeerd!