We hebben in onze fietsenzaak een vakkundig team van medewerkers. Onze gepassioneerde verkoopmedewerkers weten u alles te vertellen over de laatste trends op fietsgebied. En ze laten u uiteraard graag de nieuwste modellen van de beste fietsmerken zien. Onze topmonteurs staan dagelijks voor u klaar om al het nodige onderhoud aan uw fiets uit te voeren. Snel, vakkundig en betrouwbaar; daar streven we naar!

Het team van Van Overdijk Tweewielers
Het team van Van Overdijk Tweewielers

Richard van Overdijk
Richard van Overdijk

Even voorstellen: Richard van Overdijk

​R. van Overdijk Tweewielers is nou wat je noemt echt een echt familiebedrijf. En dat al meer dan een halve eeuw. Drijvende kracht achter het bedrijf is Richard van Overdijk. Hij nam in 2017 het stokje definitief over van zijn vader Rinus.

“Mijn opa, Cees van Overdijk, startte eind jaren ’30 van de vorige eeuw hier op deze plek het Spoordonks Handelshuis. Mijn vader Rinus en mijn moeder Nel zetten in 1996 de verkoop en reparatie in fietsen zelfstandig voort onder de naam R. van Overdijk Tweewielers.

Het duurde niet lang voordat ook ik in het bedrijf kwam. Al die tijd zijn we al een begrip in Oirschot en omstreken. In 2017 nam ik het bedrijf definitief over.  Alhoewel onze pa het niet kan laten om toch elke dag even zijn gezicht te laten zien, haha. Dat toont alleen maar aan hoe betrokken wij zijn bij onze klanten en onze producten!

​​Fietsen is naast mijn gezin mijn hele leven. Ik verkoop met alle liefde een prachtige fiets of e-bike en kijk fier een tevreden klant na als hij of zij met zijn of haar nieuwe fiets wegrijdt. En als we dan al die tevreden reacties horen over onze service, dan maakt me dat reuzetrots! In het weekend pak ik lekker zelf de fiets en rijd mijn rondjes op de mountainbike of op de racefiets. Heerlijk even vies worden en uitwaaien. Ik kan het iedereen aanraden!”​