Onze elektrische fietsen

Niet meer weg te denken in Nederland: de elektrische fiets. En terecht! Met de trapondersteuning bedwing je moeiteloos elke heuvel of tegenwind. En leg je grotere afstanden af. Je pakt daarom ook sneller de elektrische fiets in plaats van de auto. Hartstikke gezond dus! Nederland loopt als fietsland wereldwijd voorop als het gaat om elektrische fietsen. Dat geldt ook voor ons. Wij bieden u het beste advies en de laatste modellen van topmerken. Bekijk hier een greep uit ons huidige aanbod. Of beter nog, kom naar onze winkel en ervaar zelf het gemak van een elektrische fiets!

Specialized

Snel naar je werk, nog even die boodschap doen en daarna direct door naar de stad om met vrienden uiteten te gaan - je bent voortdurend onderweg. De Turbo modellen van Specialized zijn de perfecte wingman voor je drukke schema.

Trek

Trek e-bikes geven je veel mogelijkheden. Zoals even trainen, met een vriend fietsen die harder kan, een zware lading meenemen of gewoon wat rondrijden. Zelfs als je elke dag een ander soort rit maakt, kun je met een elektrische fiets van Trek altijd meer doen en beleven!

Gazelle

Lekker snel op je werk aankomen, 30 minuten over het spitsuur doen, langer slapen voordat het eerste uur begint of altijd langs de file op rijden? Dat kan met de elektrische fietsen van Gazelle.

RIH

Bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. Met een lichte, geluidsarme motor in het voorwiel, die beschikt over voldoende power voor de momenten waarop dit nodig is. Dat zijn de e-bikes van RIH!

Koga

KOGA staat voor perfectie tot in de details. KOGA heeft een team van ervaren product ingenieurs en designers die met elkaar één doel voor ogen hebben: het ontwerpen van topkwaliteit fietsen die voldoen aan de wensen van de moderne consument.