Racefietsen

Pilot

Met de racefietsen van Pilot lijken je meest monsterlijke ritten als een rondje om de kerk. Frames gebouwd om een leven lang mee te gaan, ook onder de meest veeleisende en extreme omstandigheden!

Wij bieden Pilot racefietsen uit maar liefst drie series: Celes, Veturi en Magna. De geometrie en opbouw is speciaal ontworpen voor het beoogde gebruik en de te gebruiken onderdelen. Uitgevoerd als een persoonlijk stijlvol geheel blijft het er ook na jaren intensief gebruik mooi uitzien. Snel, sterk, duurzaam en mooi; de frames van Pilot zijn het allemaal!

Meer weten over deze modellen?

Pilot Celes

Pilot Veturi

Pilot Magna

Interesse? Kom langs of neem contact op!

Deze raceklare machine is ontworpen met behulp van de AeroSystem Shaping-technologie en gebouwd met Advanced-grade composite zodat je moeiteloos de concurrentie achterlaat. De gemakkelijk verstelbare, lichtgewicht composite Vector zadelpen minimaliseert de luchtweerstand. Verder zorgen frametechnologie├źn zoals de OverDrive balhoofdbuis en het PowerCore bottom bracket voor een scherp stuurgedrag en een trapeffici├źntie die perfect is voor die laatste winnende trapbeweging bij de finishlijn.