Wist u dat u bij ons ook fietsen kunt huren? Ideaal als u Oirschot op een sportieve manier wilt verkennen. En wist u ook dat we regelmatig te gekke fietsclinics organiseren? We vertellen u er hier graag meer over!

Fietsverhuur

Oirschot staat bekend om zijn prachtige dorpskern, zijn landelijke omgeving en zijn prachtige natuurgebieden. Ideaal om met de fiets te verkennen! Geen fiets bij? Dan huurt u er toch gewoon een bij ons!

We verhuren ook stoere, robuuste mountainbikes. Zodat u ook de prachtige mountainbikeroutes in de omgeving kunt verkennen. Hieronder ziet u welke fietsen wij verhuren. Goed om te weten: als u een fiets huurt, moet u ons een geldig legitimatiebewijs kunnen tonen. We vragen een waarborgsom van € 25,- per fiets / E-bike / ATB. Veroorzaakt u schade aan de fiets? En is die ontstaan door onzorgvuldig gebruik? Dan verhalen we de kosten op u.

Lees hier meer over fietsen in en om Oirschot! »

Fietsclinic

​Wilt u nog meer plezier halen uit fietsen? Wij verzorgen regelmatig interessante fietsclinics. Bijvoorbeeld voor mountainbikers en wielrenners, gericht op techniek. Benieuwd naar ons actuele aanbod? Houd onze social media en onze nieuwspagina in de gaten!​