Op zoek naar de beste fiets, voor u op maat afgesteld? Met echte, ouderwetse service en geen verrassingen achteraf? Spring dan achterop bij R. van Overdijk Tweewielers in Oirschot. Al meer dan een halve eeuw dé fietsspecialist van de regio Eindhoven - Tilburg. Met een compleet assortiment aan fietsen, tweedehands fietsen, elektrische fietsen, de beste accessoires en met een topteam van onderhoudsmonteurs zijn wij van alle markten thuis!

Op zoek naar een gebruikte fiets? We hebben ook een uitgebreid assortiment tweedehands fietsen! Uiteraard in uitstekende conditie!

Fietsenwinkel R. van Overdijk Tweewielers Oirschot
Fietsenwinkel R. van Overdijk Tweewielers Oirschot

Kom eens kijken in onze showroom, ​de koffie staat klaar!

In onze compleet vernieuwde fietswinkel bent u aan het juiste adres. U ziet de nieuwste fietsen van alle topmerken en de mooiste en de beste accessoires. U kijkt ondertussen in onze open werkplaats. Daar ziet u hoe onze monteurs onze geroemde kwaliteit in onderhoud waarmaken. En u kijkt uit op een heuse testbaan. 'Gewoon', midden in onze zaak. Uiteraard met de lekkerste kop koffie van de buurt in uw hand. Kom eens kijken in onze showroom, de koffie staat klaar!

Ervoor zorgen dat u 100% tevreden met uw nieuwe fiets naar buiten loopt. Voor minder gaan we niet! - Richard van Overdijk, eigenaar R. van Overdijk Tweewielers

Ruim assortiment tweewielers

​​Wat voor fiets u ook zoekt, wij hebben hem. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, een elektrische fiets of een e-bike, een MTB of een racefiets: ons aanbod stelt u niet teleur. We hebben fietsen van de beste merken, zoals Gazelle, RIH, Trek en Koga. En we zijn trotse dealer van het topmerk Specialized! Kijk in onze online catalogus​ of op onze webshop​ en ervaar zelf ons indrukwekkende aanbod!

Reparatie & onderhoud | R. van Overdijk Tweewielers Oirschot
Reparatie & onderhoud | R. van Overdijk Tweewielers Oirschot

Reparatie & onderhoud

​​Vroeg of laat heeft uw fiets onderhoud nodig. Als u dat regelmatig laat doen, gaat uw fiets veel langer mee. Laat het onderhoud uitvoeren door een vakspecialist. Dat is altijd het beste.​ Wij hebben een uitstekend en vakbekwaam team van onderhoudsmonteurs. Ze staan dagelijks voor u klaar om al het nodige onderhoud aan uw fiets uit te voeren. Snel, vakkundig en betrouwbaar; daar streven we naar! 

Meer over reparatie & onderhoud van uw fiets »

Bezoek onze showroom en laat u verrassen door het indrukwekkende aanbod en de hoge kwaliteit. De koffie staat altijd klaar! En wilt u meer weten?